search
top

“Хелзинкски” майкопродавци пак се гаврят с България

Поредното нагло антибългарско изстъпление на платените майкопродавци от т.нар. “Български хелзинкски комитет” – интервю на Кр.Кънев, председател на въпросната организация, пред македонската секция на Дойче Веле и после препечатано във флагмана на антибългарската истерия в Скопие “Народна воля”, в което се хули страната ни, че потъпквала правата на “македонците” в Пиринско – прочети тук.

(Понеже внезапно днес, 14 март, т.е. ден след публикуването на този постинг, линкът към бюлетина на БХК с интервюто на Кънев започна да дава “грешка” – ето линк към това интервю в оригинал на “македонски” пред македонисткия в.”Народна волja” – тук)

Ще припомня, че това е онази креслива групичка – къневци, грозевци, коеновци и тем подобни, която срещу няколко сребърника преди години измисли, че в България има някакво “македонско малцинство”, адвокатства на ОМО “Илинден” в Страсбург, после заговори за “помашка нация”, а през цялото това време води война с Българската православна църква, подкрепяйки разколническата групичка около Камен Бараков и Инокентий.

Случайно ли е всичко това?

top
tumblr visit counter