search
top

Провинциалните щения на сърбоманите в БЮРМ

screaming.jpg На снимката: Македонски академик тощу що е открил, че египетските пирамиди са древен македонски градеж. 

Сръбските мекерета от МАНУ, сиреч македонската академия на науките и изкуствата, отново удивиха света с налудничавите си твърдения. “Новото откритие” на тези провинциални смешници е, че “македонският език бил майчиният език на Кирил и Методий”. След като, според тези “академични” скопци, се оказа, че и първият човек в света е македонец, остава да очакваме скоро “откритието”, че египетските пирадими са крупно достижение на македонската архитектура, а пък Законите на Хамурапи – първият македонски законник….

Ей тази сърбоманска лудост ще закопае БЮРМ. Но да бъдем благосклонни към умствените увреждания на въпросните “академици”. Не за друго, Коледа идва. И е време за най-добри пожелания. За сърбоманите в БЮРМ да пожелаем светло албанско бъдеще! А на техните кукловоди от Белград - незабавна независимост за Косово!

P.S. Да се благодарим, че Гърция е държава, която знае как се брани национален интерес и идентичност. Че ако разчитаме на нашата келява промосковска дипломация, утре от Скопие ще “докажат”, че и българска държава не е имало.

Обратно в заглавната страница

top
tumblr visit counter