search
top

Пияният Максим Стависки уби и осакати хора с дивашко шофиране

160px-DenkowaStawiski.jpg Както стана ясно, въпросният Стависки (когото иначе всички уважаваме заради спортните му достижетия), показа пълната си безотговорност като гражданин, като с превишена скорост и 1.2 промила алкохол в кръвта уби младеж, и осакати още две момичета и едно момче при зверска катастрофа вчера около 20.00 ч. на пътя за Приморско.

Трагедията прераства в злокобна гротеска, защото въпросният Стависки е рекламно лице на кампанията “Ако си пил – слез, искам да стигна жив”.

Да пази господ, пътно-транспортно произшествие може да се случи всекиму. Но няма никакво извинение за пиянатата сган, която всекидневно вилнее по родните пътища. Коментирам така гневно случаят “Стависки”, заради пълната липса на съзнание за отговорността, която носят пред обществото много от звездите в спорта, шоу бизнеса и пр. и примера за гражданско поведение и отговорност, което трябва да дават на хората. 

А и за да се замисляме всички, когато заслепени от звездния блясък (с кавички или без) привличаме такива хора за емблеми на каузи и инициативи, в които те не само не вярват, а и нагло погазват.

top
tumblr visit counter