search
top

Сливен иска край на модела “Лечков”

New-PictureНа 2 октомври в препълнената зала на Драматичен театър „Стефан Киров“ в Сливен Гражданската мрежа за модерен Сливен откри предизборната си кампания.

Пред повече от 700 души беше представен гражданският кандидат за кмет Галин Кънчев, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на петнадесет сливенски села. В събранието се включиха многобройни представители на пенсионерските клубове в Сливен, скаутската организация, хората с увреждания, младежки структури, културни дейци и много граждани.

Специални гости на събитието бяха представители на Гражданската мрежа за модерна политика, водени от Борислав Цеков.

New-Picture-2В своята реч пред внушителния форум Борислав Цеков подчерта: „Сливен е горд град, с горда история – от Добри Желязков до Добри Чинтулов. Но никога досега Сливен не е бил толкова лошо управляван, колкото през двата мандата на ГЕРБ и техния Лечков. Корупция, червен картон от Брюксел, разкопани три години улици, бедност и безработица – това е моделът „Лечков”. Срам! Днес сме се събрали да сложим край на всичко това. Сливен има нужда от прозрачно и честно управление. От модерен кмет, който може да направи най-важното днес. Да изчисти името на Сливен пред Европа, да привлече инвестиции и да има работа. Галин Кънчев е доказал, че е при хората не само от избори на избори. И това го знаете всички вие, представители на пенсионерските и на младежките клубове в града, на скаутската организация, на младежкото обединение „Патриоти за Сливен”, на хората с увреден слух и т.н.”. В заключение Борислав Цеков призова – „Сливен трябва да гласува № 24, за да има инвестиции и работа. 24 означава 2 мандата по 4 години за Галин Кънчев”.

В своето слово Галин Кънчев запозна присъстващите с основни моменти от своята програма за управление на община Сливен, пълният текст на която можете да прочетете на http://galin-kanchev.slivencity.com/. Неговото предизборно послание е – „Галин Кънчев – модерният кмет. Инвестиции – работа за Сливен”.

sliven

В програмата бяха включени изпълнения на фолклорен състави към Тракйиско дружество „Лазар Маджаров“Сливен и група от кв. Речица и певчески състав към руското дружество в града „Отчий дом“.

След приключване на представянето, присъстващите имаха възможност на лична среща и разговори на чаша вино с Галин Кънчев и кандидатите за общински съветници от листата на Гражданската мрежа за модерен Сливен.

сн. „Гласът на Сливен

top
tumblr visit counter