search
top

ГЕРБ превърна държавата в разграден двор

bbВчерашният скандал с подписаните анекси с руснаците от „Атомстройекспорт” за изграждане на АЕЦ „Белене” е безпрецедентен! Държавата никога не е била такъв разграден двор, в какъвто я превърна некомпетентното управление на Бойко Борисов. И няма какво оперетния външен министър Младенов да се прави на ущипана истеричка в медиите, като че ли някой друг е виновен за това безобразие. То се дължи на колективната некомпетентост на правителството на ГЕРБ!

Просто трябва да се махат, защото са вредни са държавата! Върнаха България поне десет години назад, като смазаха бизнеса и влошиха неимоверно икономическата среда в условията на криза. Днес в България се живее най-лошо и бедно от времето на Виденов насам. И за това е виновен ГЕРБ, а не международното положение.

Посегнаха на гражданските права и свободи, ползвайки фалшивото алиби на „борба с организираната престъпност”, но до момента не са направили нищо спрямо емблематичните лица на мафията (да не би защото имат общо минало и бизнес с Борисов?!). Омаскариха България пред Европа с милиционерщина и използване на МВР и службите за сигурност за масово подслушване и за политически цели.

Дори и прословутите магистрали, метро и спортни зали, с които се пъчат са започнати и финансирани с пари, осигурени от предишното правителство. Приносът на Борисов е само в дрънканиците, но един лев не е осигурен за това по негово време, а европейските проекти носят подписите на министри от предходни кабинети.

Но още по-страшното е, че зад паравана на цензура и милиционерщина управлението на ГЕРБ с подрепата на ксенофобите от „Атака” прави ново разграбване на България…

Всеки ден мутро-милиционерско управление на ГЕРБ значи повече бедност, повече безработица, фалити и безперспективност. Защото некъдарността носи само злини…

top
tumblr visit counter