search
top

Брей, ненаял се…

Днес бяха изнесени данни и документи, свързани с внезапното забогатяване на вътрешният министър Цв.Цв., наричан в интернет форумите Цецо Лъжецо:

- Тъстът и тъщата на вътрешния министър Цветан Цветанов, които са пенсионери, от 2004 до 2010 г. са подарили на него и на съпругата му над 200 хиляди лева, като за целта са отворили общо 14 банкови сметки, повечето от които в СИБанк, където бившата приятелка на премиера Борисов Цветелина Бориславова е била акционер по това време.

- За последните шест години Цветанов е пътувал извън България на свои разноски 34 пъти, като според „Галерия“ дори и да не е отсядал в най-луксозните хотели, вицепремиерът е похарчил за пътуванията си поне 200 хил. лв.

ceco-lazhecoКато вземем предвид интелектуалния багаж и словесното “майсторство” на въпросния подозирам, че отговорът му по тези въпроси ще бъде от типа:  “Политическа партия ГЕРБ, знаете каква воля е изразила, някой ако помисли друго, да не би да се реши, че нямам сестра, защото нашите приоритети са в същата посока – да се скъса с това минало, с тези 20 години преход, с тройната коалиция, поради която аз сестра нямам и не съм могъл да имам, защото организираната престъпност е от такава характеристика, че ние едва сега, именно политическа партия ГЕРБ, намираме нейните корени, разбира се, който е враг на политическа партия ГЕРБ както вече стана ясно от декларацията на парламентарната група на политическа партия ГЕРБ, е враг на държавата, на мен лично, на родата ми, особена тъста и тъщичката, които само от своите пенсии ми дариха близо 200 000 лева, за да мога и аз като обикновен човек да си купя 6 апартамента от фирми на ДПС и да обиколя света, Дубай, така малко да видя. Мислите ли, че нямам право?”


top
tumblr visit counter